A MAS PIGOT

Posta de Sol: Durant els mesos d’estiu i primavera, gaudireu d’unes postes de sol úniques acompanyats d’un bon cava i de les magnifiques vistes del Penedès.

Cates: Voleu conèixer els autèntics sabors del Penedès? Us organitzem una cata de vi durant la vostre estada de Mas Pigot. Només heu de triar la cata i nosaltres ens encarreguem de tot. Més informació

Senderisme: Mas Pigot es troba al parc natural de Foix, des de la masia us recomanem una petita ruta que porta fins el castell de Castellet. El recorregut passa entre vinyes i boscos amb vegetació típica del mediterrani.

La ruta completa es des de el castell de Sant Raïmon de Penyafort (Santa Margarida i els Monjos) fins arribar al castell de Castellet. Es una excursió fàcil, amb desnivells poc pronunciats, que transcorre per senders i pistes. En total son uns 7kms amb un màxim de desnivell de 117mts, la duració total son unes 2 hores.

Columar Medieval: L’edificació més antiga de Mas Pigot és un colomar o torre colomer, no esta datada, però es creu que prové de la època medieval. Un colomar, és segons la Viquipèdia: una construcció per a la criança de colomins i coloms. Els materials amb què està construït varien segons els països i regions, ja que canvien segons el que es disposa en cada zona, així com la seva estructura.

Més informació

ParcdelFoix
Parc del Foix

Cates
Cates

Palomar
Columar